Stále oblíbenější hardware nové generace od Microsoftu, prezentovaný pod jednotnou vlajkou Surfacenabízí celou řadu zajímavých možnostíPředstavujeme poslední Surface Go 2, Surface Laptop Go a Surface Pro X. 

Rodina zařízení Microsoft Surface je postavena na variabilitě. Hybridní systém umožňuje s jedním zařízením pracovat v režimu tabletu i laptopu. Lehkost, přenositelnost, výkonnost a organické propojení s Windows 10 a Microsoft 365 zajistí perfektní pracovní možnosti pro každou firmu a každého zaměstnance v kanceláři i terénu.  

A v neposlední řadě je zdobí elegantní design, s nímž můžete bez obav vyrazit i na sebedůležitější schůzku. 

Microsoft Surface Go 2 

Aktuální model tabletu vypadá na první pohled stejně, jako jeho předchůdce. Nabízí však díky užším rámečkům větší displej s ostřejším rozlišením, nejmodernější technologie IPS přináší i skvělý realistický obraz. Je rychlejší, pro videokonference a on-line výuku oceníte čistý a dostatečně silný stereo zvuk a mikrofony ve studiové kvalitě.  

Novince nechybí nejnovější konektor USB-C 3.1, volitelně můžete mít pokročilé 4G LTE připojení, takže jste on-line skutečně kdekoliv. 

Opět posílila bezpečnost. Microsoft Endpoint Manager vám umožní pomocí volby Veřejný terminál zpřístupnit jen aplikace, které zaměstnanec pro svou práci potřebuje, takže se snižuje riziko úniku dat.  

Technické parametry: dotykový displej 10,5” / full HD rozlišení 1920 × 1280 px / výdrž baterie až 10 hodin / hmotnost bez příslušenství 553 g / o 64 % rychlejší než předchůdce Surface Go 

Pozor: Zařízení je dodáváno bez příslušenství, jako je klávesnice, stylus pero nebo myš. To si můžete koupit na XEVOS Store nebo se s námi spojte v případě individuálních požadavků. 

Microsoft Surface Pro X  

Hlavní změnou oproti předchozímu modelu Surface Pro X je procesor SQ2, který nabízí lepší výkon a déle vydrží na jedno nabití. 

Další novinka je čistě designová. Vedle původní černé barvy je nyní na výběr také platinová. Více barev nabízejí i klávesnice, takže si můžete sestavit kombinaci, která bude lahodit vašemu oku i pracovní morálce. 

Samozřejmostí zůstává i u tohoto modelu 4G LTE připojení, bezheslové přihlašování pomocí Windows Hello, excelentní audio výbava a displej s úzkým rámečkem, stejně jako pohodlná klávesnice. 

Technické parametry: dotykový displej 13” / full HD rozlišení 2880 × 1920 px / výdrž baterie až 15 hodin / hmotnost bez příslušenství 774 g / tenký pouhých 7,3 mm 

I tento nejtenčí zástupce rodiny Surface pořídíte bez příslušenství. Klávesnici, pero nebo myš nakupujte na XEVOS Store, v případě nákupu na firmu nás kontaktujte. 

Surface Laptop Go   

Pokud raději sáhnete po klasickém notebooku a hledáte především kompaktní rozměry, je tu pro vás novinka Microsoft Surface Laptop Go. S dotykovou obrazovkou a integrovanou klávesnicí kombinuje výhody tabletu a laptopu, je velmi dobře přenosný i slušně výkonný, ideální, pokud kvůli práci často cestujete

Až překvapivě pohodlná a dobře promyšlená klávesnice, která umožní snadné psaní všemi deseti, přihlašování otiskem prstu a dlouhá výdrž rozhodně potěší. Stejně jako operační paměť až 8 GB slibující slušný výkon a pevné SSD úložiště až 256 GB. 

Prvotřídní komunikaci na dálku zajistí kvalitní integrovaná HD webkamera, monitor s technologií Pixel Sense, výkonné Dolby Audio reproduktory a mikrofony ve studiové kvalitě. 

Technické parametry: dotykový displej 12,4” / rozlišení 1536 × 1024 px / výdrž baterie až 13 hodin / hmotnost 1110 g / k dostání ve třech barvách 

XEVOS je autorizovaným prodejcem zařízení Microsoft Surface. Vedle samotného hardware poskytujeme profesionální poradenství i servis, firmám připravíme řešení na míru. Neváhejte proto a pořiďte si do firmy k novému roku nové vybavení ještě dnes. 

Chcete se dozvědět víc o propojení Microsoft 365 a Microsoft Surface? Kontaktujte nás!