HP Instant Ink je nová služba předplatného na doplňování inkoustu do tiskárny, která vám pomůže ušetřit čas, energii i finance při provozu kanceláře. Zjednodušte si podnikání i s dalšími drobnými zlepšováky. 

Představte si svět, v němž vám nikdy nedojde inkoust v tiskárně a vy se nebudete muset starat o jeho doplňování. Nebo svět, v němž nemusíte živit celé IT oddělení, a přitom máte veškerou ICT infrastrukturu v pořádku a plně aktuální. Nebo dokonce svět, kde panuje řád ve vašich úkolech a dokumentech. To vše je možné při zapojení několika chytrých zlepšováků do kancelářského života. 

Předplatné služeb 

Velkou úsporou času a starostí, a ve většině případů i peněz, je předplatné opakujících se služeb.  

Tak například v úvodu zmíněný HP Instant Ink umožňuje právě onen nikdy nedocházející inkoust v tiskárně. Když se ke službě přihlásíte, odpadne nutnost hlídat stav náplně, objednávat nové a vyhazovat staré kazety. To vše probíhá automaticky podle vámi zvoleného plánu, který můžete kdykoliv změnit, a když někdy vytisknete více nebo méně, tak si další tisk dokoupíte nebo naopak nevytisknuté stránky převedete do nového měsíce. Součástí služby je dovoz nových kazet v okamžiku, kdy vám docházejí, stejně jako odvoz a recyklace těch prázdných. 

HP Instant Ink

Umožní vám to efektivněji nakládat s vašimi penězi. Ty totiž neváznou v kazetách, které se vám hromadí ve skladu pro strýčka Příhodu. Náplní máte přesně tolik, kolik právě potřebujete. A ještě ušetříte čas zaměstnance, který by musel vše kolem tiskárny hlídat, zatímco teď může dělat něco produktivního.  

Zaujalo vás to? Přečtěte si více informací o tom, jak služba funguje, nebo se rovnou zaregistrujte k výhodné a bezstarostné správě tisku. 

Na bázi předplatného fungují také mnohé kancelářské programy a další software a o tom, že tento model má co nabídnout, svědčí i stále rozšířenější využívání předplatného na pravidelné dodávky kvalitní kávy pro firemní kávovar.  

Outsourcing úkolů 

Ne vždy potřebujete na určitý úkol vlastní zaměstnance. Například správu IT pro vás může realizovat externí firma se svými specialisty. Jaké jsou výhody IT outsourcingu, jsme shrnuli už dříve v článku na našem blogu. Outsourcují se i personalistické a účetní služby, marketing, pro malé firmy nebo jednotlivé živnostníky bude skvělým úsporným řešením virtuální asistentka. 

Pronájem vybavení 

Podobně jako služby a externí specialisty si můžete zvenčí zajistit také vybavení. My nabízíme pronájem hardware a tiskáren. Pokud cítíte, že to je řešení pro vás, kontaktujte nás. Výhodou tohoto modelu je, že za kvalitní vybavení nemusíte vynaložit velkou částku najednou, ale platíte měsíčně menší poplatky. Za to máte vždy aktualizované a plně funkční vybavení, v případě opotřebení nebo vady neřešíte opravy a likvidaci. 

Jeden systém pro organizaci práce 

Někdy se vyplatí poskládat si individuální řešení na míru z nabídky různých výrobců a dodavatelů. V případě kancelářských programů naopak doporučujeme plout pod jednou vlajkou. Máte jistotu, že všechny programy jsou kompatibilní a propojené, tudíž efektivnější.  

K nejlépe propracovaným patří ekosystém Microsoft 365. Tak například v rámci Outlooku si vyměníte e-maily, vytvoříte online schůzku přes MS Teams a dostanete hlášení, pokud se objeví nové komentáře v plánovacím systému Planner.  

Tím můžete velmi výrazně ušetřit čas strávený jinak na hledání, kopírování a přeposílání různých údajů, dokumentů a informací. 

Cloud 

Práce z domova se po určitou dobu stala nutností, ale je to i praktická věc. Umožní vám vylepšit time management, sestavit si tým těch nejlepších profesionálů bez ohledu na to, kde se nacházejí, a podpořit work-life balance u sebe i zaměstnanců. Dostupnost pracovních podkladů odkudkoliv a kdykoliv zajistí cloudové úložiště.  

Zaujal vás inkoust do tiskárny jako služba? Registrujte se k odběru nebo si nejdříve pořiďte kompatibilní tiskárnu. Chcete bližší informace k dalším námi nabízeným službám, které vám ušetří čas i peníze? Kontaktujte naše obchodníky