Minulý týden společnost Microsoft oznámila aktualizace zařízení řady Surface for Business. Představila nový vylepšený Surface Book 3 pro firmy i druhou generaci Surface Go – tedy Surface Go 2 pro firmy. Nechybí ani příslušenství – nová dokovací stanice či sluchátka.  

Způsob, jakým pracujeme a komunikujeme, se neustále mění. Zařízení, na kterých pracujeme, jsou našimi společníky a prostředníky pro efektivnější fungování. Microsoft vnímá trendy moderního pracoviště a dle nich aktualizuje vše, co dělá. Tedy i hardware.

Chcete se dozvědět více o nových Surface zařízeních? Máte zájem si jeden kus zapůjčit a vyzkoušet si jej?

Nová zařízení Surface Book 3 a Surface Go 2 včetně příslušenství Surface Headphones 2 a Surface Earbuds jsou navržena tak, aby uživatelům pomohla dělat vše, co potřebují, odkudkoliv, bezpečně, spolehlivě a rychle.

Surface Book 3

Surface Book 3 je v současné chvíli nejvýkonnější notebook z rodiny Surface. Výkon tohoto stroje je na úrovni stolního počítače. Je navržený pro profesionály, kteří potřebují výkon a zároveň možnost práce odkudkoliv.

Surface Book 3 je až o 50 % rychlejší než jeho předchůdce. Může se pochlubit lepší grafikou až 17ti hodinovou výdrží baterie. Surface Book 3 je univerzální, vysoce výkonný robustní notebook, s procesorem Intel 10. generace s až 32GB RAM, profesionálním SSD diskem a výkonem potřebným i na graficky náročnou práci. Surface Book 3 je dostupný ve 13.5” i 15” velikosti dotykového displeje.

Více o Surface Book 3 na stránkách společnosti Microsoft.

Surface Go 2

Surface Go 2 je cenově nejdostupnější 2v1 Surface na trhu. Je to tenký, lehký a přenosný stroj, který nabízí větší 10,5 palcový displej PixelSense. Má až 10ti hodinovou výdrž baterie a větší výkon. Při video konferenci uživatel ocení řešení duálního mikrofonu zajišťujícího vyšší čistotu hlasu a snížení šumu na pozadí. Přední kamera poskytuje ostré video i při slabém osvětlení. Přidaná funkce fotoaparát pak usnadňuje skenování dokumentů a tabulí.

Chcete se dozvědět více o nových Surface zařízeních? Máte zájem si jeden kus zapůjčit a vyzkoušet si jej?

Surface Go je možné si přizpůsobit díky různým typu krytů a příslušenství v různých barvách, jako platina, černá, makově červená a ledově modrá. Příslušenství je nutné pořídit zvlášť.

Více o Surface Go 2 na stránkách společnosti Microsoft.

Máte-li zájem o nová Surface zařízení nebo příslušenství k nim, kontaktujte nás.