Rodina jedinečných zařízení 2 v 1 Microsoft Surface se začátkem letošního roku rozrostla o dalšího zmodernizovaného člena. Je jím Microsoft Surface Pro 7+, který je prozatím určen pro firemní zákazníky. 

K přednostem Pro 7+ patří jednoznačně rychlost a výkonná baterie, která v pohodě zvládne celodenní zápřah. Jestli hodně cestujete, oceníte volitelnou možnost připojení LTE Advanced, s nímž vás žádné výpadky Wi-Fi nemohou ohrozit. Výsledkem je lepší produktivita práce, ale i celkový příjemný dojem, který Surface Pro 7+ ve svém uživateli zanechává.  

Pokud chcete zakoupit Microsoft Surface Pro 7+ nebo potřebujete radu týkající se jakéhokoliv výrobku z řady Surface, svěřte se do rukou našich specialistů. Patříme mezi přední autorizované prodejce těchto zařízení. 

Příjemný design, profesionální software 

Jak je u zařízení Surface zvykem, má elegantní minimalistický design a je funkčně i vzhledově kompatibilní s dalšími doplňky z této skupiny, jako je Microsoft Surface myš nebo dotykové pero. I tento stroj v mžiku přeměníte na tablet nebo, díky veškerým potřebným konektorům, na stolní počítač. 

S ultratenkým tělem a hmotností 796 g bez klávesnice je snadno přenosný

Základní vlastností Surface rodiny je propojenost s prostředím Microsoft 365 a jeho aplikacemi, které jsou už předinstalované. Součástí tohoto firemního modelu je operační systém Windows 10 Pro

Kromě toho plynulou práci zajišťuje celá řada senzorů, jako je senzor okolního světla, akcelerometr, gyroskop, magnetometr.  

Počítač Microsoft Surface Pro 7+.
Microsoft.com

Bezpečnost je opět v popředí zájmu 

Microsoft Surface kladou důraz na bezpečnost, a tak i u Surface Pro 7+ najdete kameru pro identifikaci obličejem pomocí funkce Windows Hello či možnost zabezpečení na úrovni podniku.  

Ochranu dat zvyšuje možnost snadného odpojení a vyjmutí SSD úložiště (které může mít velikost až 1 TB). 

Surface Pro 7+ je ještě rychlejší a výkonnější 

Na výběr máte ze tří procesorů 11. generace Intel® Core™, které zajišťují rychlý chod. Výkonné kamery, duální far-field studiové mikrofony a 1,6W stereo reproduktory s Dolby Atmos® zase zajistí perfektní obraz i zvuk při videokonferencích. Nechybí čtečka karet, USB konektory (A a C), zdířka pro sluchátka ani Surface porty pro připojení příslušenství (Surface Connect a Surface Type Cover).

Technické parametry: dotykový displej 12,3” / HD rozlišení 2736 × 1824 px / výdrž baterie až 15 hodin / hmotnost bez příslušenství 770-796 g (dle vybrané varianty) / 2,1 x rychlejší než předchůdce Pro 7 / výměnný SSD 

Kombinace stylového designu, profesionálního vybavení a perfektního výkonu zajistí, že s tímto přístrojem budete působit reprezentativně a efektivně na každé obchodní schůzce a práce vám půjde pěkně od ruky. Nebojíme se říct, že pokud s novým Microsoft Surface Pro 7+ nebudete stíhat, na svůj notebook to už nehodíte. 

Líbí se vám nová Pro sedmička plus? Pro jakékoliv podrobnější informace nebo objednávku vybavení Microsoft Surface nás neváhejte kontaktovat!