Nový Surface Laptop 4 od Microsoftu je tady a svým uživatelům nabídne další vylepšení pro práci. Je rychlejší, tišší a vydrží neuvěřitelných 19 hodin. To už stojí za bližší prozkoumání. 

U Laptopu 4 opět potěší jedinečný minimalistický design, s nímž vyniknete na každém pracovním meetingu. Je k dostání v matné černé nebo platinové barvě, s typickými útlými liniemi a ve dvou velikostech monitoru – 13,5 nebo 15 palců. Klávesnici můžete zvolit v provedení chladného, výkonný dojem podporujícího kovu, nebo s hebkým alcantarovým povrchem. Když si pořídíte i ladící stylové příslušenství, jako je myš, stylus pero nebo například Surface sluchátka, budete zaručeně reprezentovat, ať už firmu nebo svou osobní značku.

Surface Laptop 4 vám ušetří hromadu času 

Pro work flow není nic horšího, než když máte rozjetých hromadu věcí naráz, ale technika na vámi zaostává, seká se nebo se dokonce v nejnevhodnější chvíli vybije! Proto Surface Laptop 4 přináší zase o něco lepší výkon. Ať už zvolíte procesor AMD Ryzen určený výhradně pro Microsoft Surface nebo Intel Core 11. generace, čekejte výkon lepší až o 70 %. To už se projeví a multitasking vám půjde zase o kus snadněji a rychleji

Práci na více projektech současně nahrává také funkce přichycení ve Windows, která umožní mít vedle sebe otevřeno více aplikací, a optimalizovaný poměr stran na displeji 3:2 pak vytváří velmi přehlednou pracovní plochu.  

Velkým lákadlem nového Laptopu 4 bude bombastická výdrž. U 13,5” modelu s procesorem Ryzen se můžete těšit z až 19 hodin běžného provozu bez nabití! Zvětšilo se také úložiště, kdy nejmenší je 256 GB. A pokud vás až doteď rušilo chlazení, u čtvrté generace notebooku už nebude, je totiž téměř neslyšné. Rychlejší reakce prý můžeme čekat i od funkce rozpoznávání obličeje Windows Hello. 

Technické parametry: dotykový displej 13,5” nebo 15” | operační paměť 8-32 GB dle vybrané varianty | vyměnitelné úložiště od 256 GB | hmotnost od 1 265 g | výdrž baterie až 19 hodin 

Perfektní komunikace vždy a všude 

Microsoft podporuje spolupráci na dálku a Surface Laptop 4 v tom není výjimkou. Perfektně ostrý obraz a zvuk vychutnáte při videokonferencích či webinářích díky již prověřené dotykové obrazovce PixelSense a zabudovanému ozvučení s technikou Dolby Atmos Omnisonic s prostorovým efektem zvuku. Takže máte pocit, jako byste se viděli naživo. Sami budete při přenosech zářit díky výkonné HD kameře, která si hravě poradí i s nedostatkem světla, a citlivému studiovému mikrofonu. 

Velmi příjemné je na Surface notebooku psaní, protože podsvícená klávesnice nabízí ergonomické rozložení kláves i dostatečně velký a citlivý trackpad.  

Líbí se vám Microsoft Surface Laptop 4 a potřebujete jeho výkon a výdrž? Navštivte náš e-shop XEVOS Store, nebo, pokud potřebujete individuální přístup pro firemní řešení, oslovte naše obchodní oddělení.