Potřebujete vyjít vstříc svým zákazníkům? Chcete prohloubit svou přítomnost v online prostoru a být dostupní kdykoliv a odkudkoliv? Nechte si vyvinout mobilní nebo webovou aplikaci na míru. Víme, proč do toho jít.  

Bez onlinu to v současné době nejde. Lidé přes internet nakupují, vzdělávají se, cvičí, či dokonce navštěvují divadlo nebo veletrhy. Perspektivním způsobem, jak se přes moderní technologie propojit se zákazníky, je vaše vlastní aplikace.  

Usnadní nákupy, pomůže zorganizovat oslavu (a potřeby nakoupit u vás), umožní sestavit kabelku na míru, rezervovat si vaše služby, zkoušet si různé účesy nebo třeba designovat kuchyň.  

Aplikace může být propojena i s platební bránou. Rychlé, a hlavně snadné zaplacení je dalším důvodem, proč zákazník nakoupí právě u vás. Je-li to potřeba, my platební systém do vyvíjené aplikace integrujeme. Rádi pracujeme s platformou ComGate. Tato česká platební brána je skvěle kompatibilní s různými systémy, rychlá, bezpečná a inovativní. Umí platbu realizovat celou řadou způsobů i měn. Pro vás bude finančně výhodná a vašim zákazníkům nabízí i zajímavé bonusy, jako např. možnost sledovat platbu nebo ji opravit při chybně zadaném kódu. Zjistěte víc.

Chcete od nás aplikaci s platební bránou? Ozvěte se nám 

7 důvodů, proč potřebujete appku  

Přemýšlíte, zda aplikaci skutečně potřebujete? Máme pro vás 7 důvodů, proč je to skvělý nápad.  

Vygeneruje vám nákupy. Lidé mají mobil stále u sebe a nakupování z aplikace je pro ně jednodušší, než se proklikávat až na e-shop. Je proto větší šance, že si u vás objednají. Když jim nabídnete rovnou možnost zaplacení, ještě častěji dojde k realizaci nákupu.

Dáte fanouškům něco navíc. Můžete vytvořit komunitu spokojených uživatelů, kteří vás rádi doporučí.  

Zákazníci se budou vracet. Když na své mobilní ploše uvidí vaši ikonku, mrknou, co je nového. Nebo aspoň zůstanete v povědomí.  

Bude vás vidět. Známější bude i samotná vaše značka.   

Utečete konkurenci. Vlastní aplikace se stane vaší konkurenční výhodou, protože nakoupit, zabavit se nebo získat informace bude u vás tak snadné. A také oslovíte celý nový segment zákazníků.  

Získáte nový kanál na direct marketing. Máte zajímavé slevy? Měníte otevírací dobu? Rušíte poštovné? Veškeré aktuální informace pomocí aplikace snadno sdělíte.    

Zlepší váš zákaznický servis. Zákazníci se s vámi lehce spojí. Pohodlnou a rychlou komunikaci každý ocení.   

Jak vybrat dodavatele   

Dobře, rozhodli jste se, jdete do toho. Ale jak vybrat dodavatele?  

  • Projděte si jejich případové studie, sociální sítě, blog. Nabízejí to, co potřebujete?  
  • Zjistěte si reference. Dodržují termíny a sledují aktuální vývoj v oboru?  
  • Zajímejte se, zda vychází z vámi postoupených údajů a požadavků. Firma, která vám bude vnucovat první snadné řešení, které vyhovuje jí, ale ne vám, není tou pravou.   

Úzká spolupráce je nutná  

Další krok je zdárně za vámi a máte dodavatele. Co od spolupráce očekávat?   

XEVOSu vše začíná podrobnou konzultací, kdy si zjistíme vaše přání, potřeby a jak fungujete. Z této vstupní analýzy vytvoříme návrh řešení. Úvodní model s vámi dále průběžně konzultujeme, až k vaší finální spokojenosti. Vyladíme uživatelsky přívětivé rozhraní a moderní grafický design.  

Víte, že? Velký důraz při vývoji aplikací klademe na kybernetickou bezpečnost. Zajistíme také soulad s požadavky na ochranu osobních údajů.  

A konečně, nově vyvinutou appku umíme napojit na již existující systémy, jako je zmíněná platební brána, váš používaný účetní program, systém pro správu marketingových kampaní, e-mailingová služba apod.  

Kontaktujte nás ještě dnes a otevřete dveře světlé budoucnosti své firmy.