Microsoft Surface je rodina chytrých zařízení s dotykovým displejem a s operačním systémem Windows 10. Díky tenkému a lehkému designu ho ocení především klienti, kteří potřebuji pracovat odkudkoliv.

Microsoft 365 + Microsoft Surface

Zmodernizujte své pracoviště propojením toho nejlepšího v zařízení Surface a řešení Microsoft 365, které představuje cloudové kancelářské služby. Tato kombinace umožňuje lidem, datům a systémům komunikovat novými způsoby. Pokročilé funkce pro správu zabezpečení ve Windows 10 Pro jsou integrovány se zařízeními Surface, která jsou proto spolehlivě chráněná a jejich nasazení a správa je jednoduchá.

Chcete se dozvědět víc o propojení Microsoft 365 a Microsoft Surface? Kontaktujte nás!


Surface Pro 7 for Business, ultralehké zařízení 2 v 1 pro každý styl práce

Protože Surface Pro 7 se umí proměnit z ultralehkého a všestranného notebooku na výkonný tablet nebo třeba přenosné grafické studio, můžete vždy pracovat podle svého. Porty USB-C™ a USB-A zajišťují nejlepší možnosti připojení displejů a doků a zároveň nabíjení nejrůznějších zařízení, jako jsou telefony a další příslušenství. Surface Pro 7 se dokáže přizpůsobit jakýmkoli nárokům vaší práce i života.

Více o Microsoft Surface Pro 7


Surface Laptop 3 for Business, perfektní laptop pro každý den

Tenký, lehký a elegantní design, který udělá dojem. Můžete si vybrat z výrazných barev jako Platinová, Kobaltově modrá, Matná černá a nová Písková¹ a dvou odolných provedení klávesnic: příjemný materiál Alcantara® a elegantní matný kov. Nyní se nabízí s interaktivním dotykovým displejem PixelSense™ ve dvou velikostech – 13,5“ a 15“. Díky vysokému rozlišení oba poskytují ohromující ostrý obraz a také zesílené sklo.

Více o Microsoft Surface Laptop 3


Chcete se dozvědět víc o Microsoft Surface? Kontaktujte nás!


Více o všech zařízeních Surface v článku níže.