Hledáte cesty, jak ještě více zefektivnit své podnikání? Základem je dobrý kancelářský nebo CRM systém, díky kterým odbouráte spoustu zbytečných činností. Ale mnoho firem pořád zanedbává jednu oblast: HR. Tam je prostor pro velkou digitální revoluci.  

Automatizace, propojenost, umělá inteligence, cloud. Úspora času, lepší spolupráce, efektivní tvorba. Práce, kdykoliv a kdekoliv. To je jen několik výhod, které firmě přináší promyšlené digitální řešení. Napadá vás důvod, proč si podobné bonusy upírat v oblasti správy vašich zaměstnanců? 

Tip: Přečtěte si, proč je fajn používat v rámci firmy jeden komplexní systém namísto hromady samostatných, vzájemně nijak nepropojených aplikací. 

Inteligentní aplikace už naštěstí pronikly i na toto pole. Proč se o ně zajímat? 

  • Ušetříte čas svých personalistů, kteří místo papírování můžou rozvíjet vztahy na pracovišti a udělat z vás zaměstnavatele snů. 
  • Zlepšíte efektivitu, minimalizujete chybné a zapomenuté úkoly. A díky tomu můžete zefektivnit i výdaje. 
  • Zautomatizujete mnoho kroků při náboru, snadněji zapojíte nové zaměstnance v rámci onboardingu, ale také řádně vyřešíte vztahy s těmi odcházejícími. 
  • Získáte jednotné a přehledné místo, kde se postaráte o docházku, vyřizování a evidenci home officů, dovolených a nemocenských. 
  • Pod palcem budete mít také školení, vhodné kandidáty na povýšení a mnoho dalšího. 

Jedním z kvalitních nástrojů je online HR systém Speybl

Co umí Speybl 

Je to komplexní systém, který má všechny výše uvedené funkce.  

Personalista na něm jistě ocení vysokou míru automatizace. Od připomínání termínů či jednotlivých fází onboardingu, až po generování smluv a interních dokumentů. 

Vedení potěší snadný a přehledný reporting, který pomůže ukázat, kde jsou rezervy, a co naopak skvěle funguje. 

Pro zaměstnance je k dispozici rozsáhlý self-service. To znamená, že každý si sám zkontroluje docházku, požádá o dovolenou nebo zjistí, kdo z jeho kolegů má home office. Také mají náhled na dostupná školení nebo mohou jednoduše požádat o změnu a aktualizaci svých údajů. 

A co je úplně nejlepší, Speybl skvěle zapadá do filozofie jednotného systému. Lze ho totiž velmi snadno integrovat s různými jinými existujícími nástroji. Například s Microsoft Teams nebo mzdovými systémy.  

Speybl a XEVOS 

Zaujala vás myšlenka snadnější správy HR se Speyblem? Obraťte se s důvěrou na nás.  

XEVOS je totiž integračním partnerem Speyblu. Naši specialisté mají s tímto systémem zkušenosti, a to nejen po stránce integrátora, ale také uživatele. Navíc bezchybně ovládáme také napojení na další aplikace.  

Udělejte si jednou provždy pořádek v agendě pomocí efektivních HR a kancelářských nástrojů. Využijte naši propojenou odbornost na Speybl i další kancelářské ekosystémy a získejte hladce fungující tandem. Potřebujete pro to udělat jediné – ozvat se nám.