Pokud pracujete s balíkem Microsoft Office, nebaví vás neustále řešit aktuálnost softwaru a stává se vám, že nevíte na které zařízení jste si soubor nahrál, je tento článek určený právě pro vás. Chcete mít více pod kontrolou své zaměstnance a zefektivnit jejich práci? Zkuste přejít na Office 365 a využít tak výhod flexibility Cloudu.

Office 365 je reakcí na zvyšující se popularitu Cloudových služeb, které např. poskytuje konkurenční společnost Google. Office 365 podporují snadnou týmovou komunikaci, výměnu souborů, spolupráci na projektech a propojují samostatné softwarové nástroje s online službami. Jedná se o řešení pro subjekty, které chtějí využívat výhod nejnovějších Microsoft produktů bez nutnosti počátečních investic do licencí a IT infrastruktury a její následné správy. Office 365 pracuje ve známém prostředí a nabízí výkonnost kancelářského balíku Office.

Hlavní výhodou je, že aplikace a soubory jsou dostupné kdekoli, ať pracujete offline na svém počítači, online nebo na jednom ze svých mobilních zařízení.

Na internetu naleznete spoustu článků, kde se dočtete o výhodách využívání Office 365. My jako uživatelé vidíme největší přidanou hodnotu v těchto službách:

V reálném čase může více uživatelů upravovat sdílené dokumenty, poznámky, prezentace, události kalendáře, a to pomocí služby Sharepoint. Lze tak snadno pracovat v týmu, na obchodním jednání nebo při běžné práci v kanceláři. Možnost jednoduše poslat zápis z porady daným osobám a případně jim přiřadit úlohy a sledovat jejich plnění. To vše pomocí jednoho přehledného systému.

Každý uživatel může nainstalovat jednu licenci až na 5 zařízení – PC, tablet, mobil. Velmi jednoduchý proces instalace, který umožní přistup k mailům a ostatním dokumentům z libovolného místa. E-mailová schránka o velikost 50 GB umožňuje archivaci e-mailů několik let. Možnost zasílání příloh až do velikosti 25 MB. Uložiště One Drive for Business dává každému uživateli až 1 TB úložného prostoru. Díky tomuto lze významně snížit zátěž serverů nebo je úplně odstranit.

Nejvyšší úroveň bezpečnosti v souladu s nařízením GDPR.

Office 365 nám na mašinách běží již poměrně dlouho a jsme s ním velmi spokojeni. Pokud i vy přemýšlíte o přechodu na tento systém, tak vám změnu můžeme vřele doporučit. V případě vašeho zájmu vám s přechodem a nastavením rádi pomůžeme.